21000 Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 68a, I Sprat

Trenutno u ponudi

Koste Šokice 35, Novi Sad

U pitanju je stambeni objekat Su+P+3+PK sa 1216 m² korisnog prostora, dvadeset šest stanova na atraktivnoj lokaciji. U blizini je Osnovna Škola "Kosta Trifković", Ambulanta "Zmaj Ognjena Vuka", Mup u Kralja Petra I i Železnička stanica. Na 10 minuta hoda je Pašićeva ulica i ulazak u centar Novog Sada. Lokacija je na Salajci, a ulica Koste Šokice će gradskim planom biti spojena sa Bulevarom Jaše Tomića i biće direktno povezana sa novim Žeželjevim mostom. Objekat će biti priključen na gasnu mrežu i svaki stan će imati kalorimetar tj. merenje potrošnje grejanja zasebno. Grade se parking mesta ispod celog objekta gde će biti mogućnost kupovine prostora za parkiranje. Početak gradnje je planiran za Oktobar 2018., a Useljenje za 31.12.2019.

PRODATO
PRODATO
PRODATO
PRODATO

Kisačka 45, Novi Sad

U pitanju je stambeno poslovni objekat P+3+PK sa 860 m² korisnog prostora, petnaest stanova i dva lokala na atraktivnoj lokaciji. U blizini je Osnovna Škola "Kosta Trifković", Ambulanta "Zmaj Ognjena Vuka", Mup u Kralja Petra I i Železnička stanica. Na 10 minuta hoda je Pašićeva ulica i ulazak u centar Novog Sada. Useljenje: 01.08.2017.

Jovanke Jeftanović 97, Zlatibor

Objekat koji gradimo nalazi se u ulici Jovanke Jefranovic br 97 u mirnom delu Zlatibora, udaljenom od Mone i samog centra svega 550m, a isto toliko i od autobuske stanice. Od objekta je moguce doći do centra sa tri strane. U blizini, na samo pedesetak metara od objekta, nalazi se restoran Park, kao i restoran Miris dunja... Sa terasa novoizgrađenog objekta će se pružati predivan pogled na panoramu naselja kao i na ski stazu na Torniku. U samoj blizini objekta nalaze se super marketi Aroma, Idea i Maxi. Prakticno Vam se sve nalazi na dohvat ruke u krugu od 600m.